понеделник, 2 април 2012 г.

Най-добрите съвети за красива кожа и коса след зимата.

Красиво розов и сияещ - такъв трябва да изглежда тена на лицето в първите дни на настъпващата пролет. За да постигнем този ефект може да започнем с пилинг маска, която да отстрани стария пласт кожа. След това може да прсистъм към лек масаж на лицето и ефекта на една подхранваща маска за лице. За допълнителна доза свежест е добре да използваме подхранващ серум и активни концентрати за лице ( много добър ефект има концентрат от боабаб или алое вера и жожоба), които подобряват кръвообращението на кожата и премахват умората на лицето. С кремообразен руж се постига приятният розов отенък на бузите върху все още бледата кожа.


Допълнителна грижа за изтощената от зимата коса е например подхранващите маски за коса. Най-добре е да се подбере маска, която е с по-продължителен ефект. Тя се оставя да действа една нощ, като косата се покрива с хавлиена кърпа. Едно ревитализиращо изживяване може да получим с помощта на олио за коса. Тази мултифункционална грижа подхранва косата от корен и и придава невероятен блясък. 

Нашите ръце също страдат през зимата. Те са сухи, напукани и груби. Подхранващите кремове за ръце възвръщат еластичността и мекотата на кожата. За целта може вечер пред телевизора, докато гледате любимият сериал да нанесете дебел слой от крема и да го оставите да действа по-продължително време. За да почуствате истинският дух на пролетта изберете пастелени или по-ярки тонове за лак за нокти.



 И разбира се, не забравяйте краката. Без подходящата грижа, те изглеждат ужасно в сандали. Едно посещение за педикюр може да реши този проблем бързо. 

 През зимата неибежно се качват няколко килограма. За този проблем има само една рецепта и това е : движение, движение и пак движение. Слънчевото и топло време  и изобилието от зеленчуци и плодове на пазара неминуемо ще ви помогнат за това по-лесно да се отървете от излишните, натрупани през зимата, килограми.

Добави в Svejo

5 коментара:

  1. Много полезна статия! Много полезни съвети, които трябва да изпълня, за да изглеждам и се чувствам добре!
    Нека повече жени ги изпълнят!

    ОтговорИзтриване
  2. Да,така е.
    Една жена винаги трябва да се поддържа!

    ОтговорИзтриване
  3. След зимата трябва да се заредим с повечко витамини и да свалим 2-3 килца. Аз лично имам нужда да освежа и косата си. Благодаря за статията :)

    ОтговорИзтриване
  4. много интересен сайт, винаги намирам полезни и интересни неща, продължавайте да постирате и да споделяте интересни неща с всички нас

    ОтговорИзтриване