четвъртък, 8 март 2012 г.

Перманентния грим!

Какво е това?
Определена част от кожата на лицето се оцветява трайно чрез специални игли. Процедурата е подобна на тази при правенето на татуировки, но в този случай се оцветява само горният слой кожа.Процедурата се прави с местна упойка и продължава около 30-40 минути.  Трайност: една година, а понякога и по-дълго. Цена около 300 - 400 лв.

Каква е целта?
Контуриране на устните за по-изразен нюанс. Подчертаване на веждите. Също така е възможно и постоянна очна линия. По този начин можеш да коригираш не само цвета, но и обема и формата им.

Какви са рисковете?
Подуване и зачервяване в първите дни е напълно нормално. Не всички странични ефекти са възможни и сериозни, но е добре ако сте решили да си правите перманентен грим, да се информирате изчерпателно преди това. По този начин ще избегнете неприятни усложнения.
Сериозните последици от един перманентен грим са сериозно възпаление, което е особено опасно в зоните на лицето, тъй като може да премине към мозъка и мозъчните обвивки. От друга страна не лекувано навреме възпаление, може да хронифицира и да предизвика изкривяване контурите на лицето.

Естествената красота винаги ще е на мода,припомнете си го преди предприемете тази голяма стъпка към перманентният грим!

Добави в Svejo

Няма коментари:

Публикуване на коментар